Katso hinta ja varaa aika

Syötä laskuriin rekisterinumero ja ajokilometrit niin saat autollesi huoltohinnan. Voit myös samalla varata ajan.

LASKURIIN
 

showcase1

Huoltopalvelut

Palvelemme Sinua kaikissa autosi liittyvissä huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Käytämme autoosi sopivia alkuperäisosia tai vastaavia.

Korjaamon henkilökunta tekee auton pienet huoltotyöt nopeasti ja ammattitaitoisesti jonotusperiaatteella, ilman ajanvarausta.

Mahdollisia heti tehtäviä korjaustöitä ovat pikkuvikojen korjaaminen, katsastustarkastukset, öljynvaihtohuollot, renkaiden vaihdot ynnä muut sellaiset.

Määräaikaishuolto

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti.

Teemme kaikkien autojen määräaikaishuollot noudattaen autonvalmistajien huolto-ohjelmia.

Lisälaiteasennukset

Asennamme autoosi myös lisävarusteita, kuten peruutustutkia, radioita sekä lisälämmittimiä (huom. Ei koske polttoainekäyttöisiä lämmittimiä).

Ilmastointihuollot

Huollata autosi ilmastointilaite säännöllisesti ja säästää polttoainekuluissa. Ilmastointilaitteen huolto lisää myös käyttömukavuutta. Teemme ilmastointilaitteen huoltoja.

Auton sähkötyöt

Osaava henkilökuntamme tekee autojen sähkötyöt.

Renkaiden vaihdot ilman ajanvarausta

Vaihdamme autonrenkaat odottaessasi. Tiloissamme on rengaskoneita,voidaan laittaa renkaita vanteille.

Pakoputkikorjaukset ja asennukset

Olemme erikoistuneet henkilö- ja paketti-autojen pakoputkien vaihtoihin usean vuoden kokemuksella. Meiltä saat pakoputkien huollot ja asennukset nopeasti.

Peltihitsaukset

Teemme autojen pelti- ja ruostevaurioiden hitsaustyöt sekä korjaukset.